Zoeken naar projectmanager reclamebureau

 
projectmanager reclamebureau
ddk.
Ondernemend reclamebureau voor creatieve en effectieve campagnes. DDK is een full-service reclamebureau voor marketing, communicatie, pr en media. Met grote betrokkenheid werken we samen met onze klanten aan vele uiteenlopende projecten strategie, concept, analyse, design, ontwerp, creatie, communicatie PR, campagnes on en offline en front end implementatie.
Project manager.
En je krijgt handreikingen om als individuele projectmedewerker en als projectteam al doende te leren en de samenwerking te bevorderen. Het platform Projectmanagement IPMA-NL is de beroepsvereniging voor projectmanagers in Nederland. De vereniging stelt zich tot doel om het vak projectmanagement te professionaliseren.
Reclamebureau 53 Graden Noord Over Ons.
Dit zijn de creatieve mensen die dagelijks inhoud geven aan ons full-service reclamebureau. Het team van 53 Graden Noord is ambitieus, goed op elkaar ingespeeld en zit boordevol kennis. Eigenaar / Marketing Communicatie. Eigenaar / Artdirector. Front-end Developer / Webdesigner.
Vacature stagiair projectmanagement BBK/Door Vriendschap Sterker.
Lijkt het je leuk om bij een reclamebureau te werken? Wij bieden je een stage aan waarbij je het reilen en zeilen in een full-service reclamebureau leert kennen. Communicatieadvies, vormgeving, tekstschrijven, media-advies en inkoop en campagne-ontwikkeling zijn enkele van de dingen waar je mee te maken zal krijgen. We werken voor klanten in de maatschappelijke sector zoals goede doelen, cultuur, zorg, overheid en meer. Je maakt onderdeel uit van het accountteam van BBK/Door Vriendschap Sterker en ondersteunt daarnaast de afdeling strategie en onderzoek. Je leert de veelzijdigheid van het werk als accountmanager kennen en leert omgaan met werken in een team. BBK/Door Vriendschap Sterker is een communicatieadvies en mediabureau voor maatschappelijke merken en trends. Het doel van de organisatie is om organisaties die de samenleving versterken, sterker te maken met communicatie. BBK/Door Vriendschap Sterker helpt maatschappelijke merken te versterken en commerciële merken te vermaatschappelijken. Klanten van BBK/Door Vriendschap Sterker hebben allemaal te maken met het maatschappelijke veld en kunnen grofweg ingedeeld worden in vier segmenten: Duurzaam Innovatie, Zorg Lifestyle, Maatschappij Overheid en Cultuur Media. Tijdens de stage projectmanagement leer je hoe het is om als projectmanager binnen een communicatie-adviesbureau te werken.
COOLBRAND is een creatief strategisch bureau voor merken COOLBRAND.
Vacature projectmanager / account executive is closed. Als projectmanager zorg je natuurlijk dat alles soepel loopt. Niks nieuws zal je denken, maar er is meer te doen. Je draait samen met je collega Account Managers geolied alle. Naar het artikel.
Truman Content marketing bureau voor premium branded content True Storytelling True Story Canvas.
Sinds 2 oktober 2017 is Truman uitgebreid met Sabine van Steenis 26 als Producer en Nadine Komduur 26 als Strateeg. Sabine van Steenis is vanuit haar mbo-opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen doorgestroomd naar een hbo-opleiding Media, Entertainment en Management bij InHolland.
Projectmanager Reclame PR Communicatie vacatures NationaleVacaturebank.nl.
FHI Federatie van Technologiebedrijven via I-Recruiting BV. Ben jij een ster in het organiseren van evenementen en netwerkbijeenkomsten voor o Als projectmanager voer je de dagelijkse leiding over concrete team zoekt FHI op korte termijn een branche breed inzetbare Projectmanager.
Buutvrij for life Briljant Reclamebureau. line-logo.
In de zeikende regen wachten tot die gast nét te ver van de boom wegliep. Alles wat je nodig had was lef, timing en genoeg power in je benen om dat sprintje te trekken. Weg uit de bosjes, voluit gaan, dikke sliding en BATS!
Bureau van den Oever Uw eigen reclame en marketingafdeling!
Niet zo gek dus, dat wij een grote hoeveelheid klanten al jarenlang mogen bijstaan in datgene waar zij goed in zijn. Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar een Projectmanager. Als Projectmanager werk je samen met onze collegas van de afdelingen Sales, Planning, Studio en Inkoop.

Contacteer ons