Resultaten voor ontwerpen

 
ontwerpen
Standaard visitekaartjes Sjablonen en ontwerpen Vistaprint.
Heb je ons op tv gezien? Klik hier om je visitekaartje te ontwerpen. Vul hier de code van de televisie of radioreclame, of andere aanbieding in: Heb je een andere kortingscode? Er kan slechts 1 code worden gebruikt per bestelling.
Synoniemen van ontwerpen; ander woord voor ontwerpen synoniemen.net.
concipiëren, formeren, ontwerpen, opmaken, opzetten, samenstellen, uitdenken, vervaardigen, vormen ontwikkelen ww.: maken, ontwerpen, plannen, projecteren, uitstippelen, uitwerken, vormen schetsen ww.: ontwerpen, schematiseren, tekenen, traceren, uittekenen voorzien ww.: ontwerpen, organiseren, plannen, regelen, zorgen uitstippelen ww.: aangeven, ontwerpen, plannen, uitzetten concipiëren ww.:
Schooltv: Het ontwerpen van gebouwen Niet alleen meer met pen en papier. Schooltv: Het ontwerpen van gebouwen Niet alleen meer met pen en papier.
Het ontwerpen van gebouwen. Architectuur in ontwikkeling. Bij het ontwerpen van gebouwen maken architecten eerst een tekening op papier. De volgende stap is vaak een schaalmodel, of maquette. Maar tegenwoordig gebruiken ze ook vaak de computer. Dat zie je in de clip.
Ontwerpen in scrumprojecten: 3 stappen voor de beste agile aanpak Frankwatching.
Hoe ver ga je met het uitwerken van de ontwerpen vooraf, en wat kun je juist beter overlaten aan de sprints in de uitvoeringsfase van het project? Het antwoord op deze vragen zit hem in de drie belangrijkste uitgangspunten voor een succesvol project.:
Geïnformeerd of parametrisch ontwerpen BNA.
Geïnformeerd of parametrisch ontwerpen. Hoe maak je het ontwerpproces slimmer en efficiënter door kunstmatige intelligentie en parametrisch ontwerpen? Wat is geïnformeerd of parametrisch ontwerpen? Geïnformeerd of parametrisch ontwerpen is een ontwerpproces waarbij op basis van data of relaties tussen onderdelen een ontwerp kan worden gegenereerd.
Toolkit Dementievriendelijk Ontwerpen: Een gezonde woonomgeving voor mensen met dementie Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg.
Bij een zorgcomplex intramuraal zijn weer andere ruimtes en factoren van belang: ontmoetingsruimtes, verbindingsruimtes, privéruimte, thuisgevoel, uitzicht en buitenruimte. De Toolkit Dementievriendelijk Ontwerpen september 2014/update april 2018 is een uitgave van het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg en KAW architecten. Download de complete Toolkit Dementievriendelijk Ontwerpen als pdf.
Ontwerpen.
2 Stel de ontwerpopdracht op. Aan de hand van de beschrijving van het probleem en de behoefte aan het ontwerp kun je de ontwerpopdracht formuleren. Wat ga je ontwerpen en welke problemen lost dit ontwerp of in welke behoeftes voorziet dit ontwerp?
ontwerpen WikiWoordenboek.
Engels: design en. Frans: projeter fr. Pools: projektowa pl. meervoud van het zelfstandig naamwoord ontwerp. Het woord ontwerpen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ontwerpen herkend door.
Gratis Templates Designs.
Onze klantenservice ondervindt momenteel technische problemen en is daardoor mogelijk moeilijk bereikbaar. We werken hard aan een snelle oplossing. Onze excuses voor het ongemak. Mijn account Login. Inloggen / registreren Bestellingen Mijn gegevens Adressen Mijn ontwerpen Start met ontwerpen. Veelgestelde vragen Aanleverspecificaties Werktekeningen Reclamatie indienen Offerte aanvragen Contact opnemen.

Contacteer ons