Meer resultaten voor afvalkalender eindhoven

 
afvalkalender eindhoven
D66: afvalkalender publiceren in krant Studio040.
Home Eindhoven D66: afvalkalender publiceren in krant. D66: afvalkalender publiceren in krant. Gepubliceerd: Dinsdag 29 november 2011 1100: Bijgewerkt: Vrijdag 10 november 2017 1547.: D66 wil dat de afvalkalender ieder jaar in Groot Eindhoven wordt gepubliceerd. Dat stelt de partij in raadsvragen aan het college.
Afvalkalender Purmerend projecten.
Irisbuurt Dit jaar komt er vanuit de gemeente Eindhoven. Facebook.
Dit jaar komt er vanuit de gemeente Eindhoven geen traditionele afvalkalender op papier. Op de website van de gemeente Eindhoven kan je de data opzoeken, een kalender maken en afdrukken. Helemaal modern en milieubewust is natuurlijk een iCal bestand maken. Afvalkalender gemeente eindhoven.
Geldrop-Mierlo.
Inloggen mijn gemeente. Gemeente Geldrop-Mierlo Postbus 10101 5660GA T: 14 040 E: gemeente@geldrop-mierlo.nl. Sla het menu over en ga naar de content. Regelen en aanvragen. Plannen en projecten. Politiek en organisatie. vorige dia pauzeren/starten diavoorstelling volgende dia. Regelen en Aanvragen.
Ophaaldagen afval Wonen Leven Gemeente Maasgouw.
U krijgt vervolgens de inzameldagen voor uw adres te zien van de verschillende afvalsoorten. En heeft u vragen over afval scheiden, dan kunt u voor elke afvalsoort precies zien hoe u het moet inleveren en waar u dat kunt doen. Er is ook een mobiele versie van uw afvalkalender via de app MijnAfvalwijzer.
Digitale afvalkalender Gemeente Eindhoven Portfolio Opzet internetbureau en reclamebureau.
De afvalkalender van de gemeente Eindhoven is een belangrijk middel om bewoners te informeren over het inzamelen van alle soorten afval. Via de postcode en het huisnummer krijgt de burger zijn of haar eigen afvalkalender gepresenteerd. Wanneer de burger toch behoefte heeft aan een gedrukt exemplaar, dan kan via één druk op de knop een A4 PDF van de kalender gemaakt en geprint worden.
Digitale afvalkalender 2018 nu online Laatste nieuws Bestuur Organisatie Gemeente Nuenen.
Kunt u de Afvalkalender 2018 niet zelf downloaden en printen dan kunt u bellen met de gemeente via 040 263 16 31 en dan sturen we hem toe. Neem contact op met de gemeente via: 040 263 16 31 of via e-mailadres gemeentehuis@nuenen.nl.
Afvalkalender Gemeente Veldhoven.
Vul hier uw postcode en huisnummer in om uw persoonlijke afvalkalender te bekijken, te printen of te downloaden. Alle velden met een zijn verplicht. U kunt de afvalkalender afdrukken of opslaan als PDF en als iCal-bestand toevoegen aan uw digitale agenda.
Eindhovens Dagblad: LPF stelt vragen over fout op afvalkalender van Cure in de Tempel.
Eindhovens Dagblad: LPF stelt vragen over fout op afvalkalender van Cure in de Tempel. 04 jan 2008, 0932: EINDHOVEN LPF-fractievoorzitter Rudy Reker heeft de gemeente Eindhoven vragen gesteld over vermeende communicatieproblemen tussen de gemeente en afvalverzamelaar Cure. Volgens het raadslid stond op de afvalkalender voor de wijk de Tempel waar Reker zelf woont als datum zaterdag 29 december opgevoerd om oud papier en restafval buiten te zetten en de bewoners veronderstelden dat dit na 18.00 uur zou gebeuren.

Contacteer ons