Meer resultaten voor afvalkalender eindhoven

 
afvalkalender eindhoven
Afvalkalender Cure in de App Store.
Afvalkalender Cure 4. 1.4, 39 beoordelingen. De afvalwijzer van de Cure Afvalbeheer. Woont u in de gemeente Eindhoven, Geldrop-Mierlo of Valkenswaard? Download de Cure app en vul uw postcode en huisnummer in. Vervolgens ziet u uw inzameldagen en informatie over de verschillende soorten afval.
Cure Apps op Google Play.
Woont u in de gemeente Eindhoven, Geldrop-Mierlo of Valkenswaard? Download de Cure app en vul uw postcode en huisnummer in. Vervolgens ziet u uw afvalkalender met inzameldagen en informatie over de verschillende soorten afval. U kunt tevens pushberichten ontvangen wanneer u uw afval kunt aanbieden.
Geldrop-Mierlo.
Gemeente Geldrop-Mierlo Postbus 10101, 5660GA T 14 040 of 040 289 38 93 E gemeente@geldrop-mierlo.nl. Maak een afspraak. Maak een melding. Paspoort of identiteitskaart aanvragen. Mijn WOZ Mijn Afval. Mijn WOZ Mijn Afval. Afval inleveren milieustraat. Zorg, Jeugd en Inkomen CMD.
Afvalkalender en Afvalapp Gemeente Wageningen.
Afvalkalender en Afvalapp. In de afvalkalender vindt u de dagen dat het afval bij uw huis wordt opgehaald. Bekijk uw afvalkalender op de website mijnfvalwijzer.nl. Door uw postcode en huisnummer in te voeren, krijgt u de inzameldagen voor uw adres.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Wanneer wordt het afval opgehaald rond Oud Nieuw? indebuurt Eindhoven.
Niet alle routes worden ingehaald. Kijk op de Cure afvalkalender of er een inhaaldag is in jouw buurt. Je hoeft alleen even je postcode en huisnummer in te voeren. Vuurwerk kopen en afsteken in Eindhoven: dit moet je weten. Kun jij niet wachten tot je rotjes, klappers, Romeinse kaarsen en meer van zulks kunt halen?
Afvalkalender ACV Groep.
Een dag voor de ophaaldag of op de ophaaldag zelf dit laatste is alleen mogelijk via app kunt u een herinnering ontvangen. U bent dan tijdig op de hoogte om de container of PMD-zakken aan de weg te zetten. Wilt u toch graag een papieren afvalkalender?
Afvalkalender HVC Groep.
Welkom op uw afvalkalender. U vindt hier informatie over welk afval wij wanneer komen ophalen voor uw adres. De afvalsoorten die u op het afvalbrengstation inlevert, staan ook aangegeven. Voer uw postcode en huisnummer in en klik op OK om uw eigen kalender te bekijken.
Afval MEERHOVEN.
Oud papier wordt apart opgehaald. Op de digitale afvalkalender van Cure vind je de data waarop restafval, GFT en papier wordt ingezameld. Er is ook een handige AfvalApp voor je smartphone. Bewoners die geen minicontainer kunnen gebruiken hebben of krijgen toegang tot een ondergrondse afvalcontainer. Glas en plastic. In winkelcentrum Meerhoven zijn diverse ondergrondse glas en plasticinzamelbakken. De containers bevinden zich op drie locaties: nabij de Lidl, de Jumbo en Albert Heijn. De kledingcontainer staat voorlopig nog op de oude plek, nabij de Lidl. Voor grof vuil kun je met een stadspas terecht bij de milieustraat stort. De milieustraten zijn op vertoon van de stadspas gratis toegankelijk voor inwoners van Eindhoven.

Contacteer ons