Resultaten voor communicatiebureau groningen

 
communicatiebureau groningen
PuurIDee Fullservice communicatiebureau, team voor strategie design.
Hét marketing en communicatie-bureau van Groningen. vind je niet in Groningen Stad. Voor doeltreffende strategie, oogstrelende vormgeving, denderende techniek en content die klopt zet je koers naar Stadskanaal! Met de kennis van PuurIDee haal je een compleet communicatie en marketingteam in huis.
Communicatie Hanzehogeschool Groningen Studiekeuze123.
Kijk daarom eens naar de kenmerken van een opleiding. Wat dacht je bijvoorbeeld van het aantal eerstejaars of het bindend studieadvies. Ook informatie over contacttijd of de doorstroom naar het tweede jaar kan relevant zijn voor je keuze. 55.110 studenten studeren in de gemeente Groningen Meer info over.
Medewerker communicatie m/v De leukste voetbalvereniging van Groningen en ommeland.
De participatiebaan is met volledig behoud van uitkering en als de deelnemer een halfjaar lang voor minimaal 16 uur per week werkt, dan wordt er door de gemeente Groningen 600, netto als stimuleringspremie uitbetaald, naast de uitkering. Deze premie wordt 2 x per jaar uitbetaald: eind juni en eind december.
Java programmeur communicatiebureau Groningen in Groningen.
Inloggen profile.data.firstName Mijn Timing. Vacatures Java programmeur communicatiebureau Groningen. 40 uur / week. Daadkracht Energiek Klantvriendelijk. Wij zoeken iemand die enthousiasme en daadkracht de organisatie inbrengt. Daarnaast niet bang is om eigenwijs te zijn, maar denkt vanuit het team en klantenbelang.
Communicatiebureau De Walvis events over intranet.
4 juni 2019. Communicatiebureau De Walvis is het eenmansbedrijf van Alex van Schooten. Het bureau werd in 1999 opgericht en is gevestigd in Groningen. De Walvis organiseert, met ondersteuning van Jouke van Dijk, bijeenkomsten op gebied van intranet. Sinds 2013 zijn er 24 events op touw gezet.
Communicatie Vacatures in Groningen Intermediair.nl.
risicomanagement Arbeidsvoorwaarden De provincie Groningen Ontdek wat de provincie Groningen jou te bieden heeftEen: aanstelling De provincie Groningen is een organisatie in beweging die volop werkt provinciehuis staat aan de voet van de Martinitoren in het hart van de stad Groningen.
Marketing-Communicatie vacatures in Groningen? MCV.
Marcomvacaturebank doet haar best om het meest actuele overzicht van marcom vacatures in Groningen te bieden en je te helpen zo snel mogelijk een baan in Groningen te vinden. Vind je tussen bovenstaande marketing-communicatie banen niet jouw baan, gebruik dan de links hiernaast om je zoekopdracht naar een vacatures in Groningen te verfijnen.
Reclame / Communicatie / Media vacatures Groningen, werk vind je op Olympia.nl.
Vast Groningen 32 uur HBO Reclame / Communicatie / Media. Functie-omschrijving: Voor een jonge, commerciële organisatie in Groningen zoeken wij een parttime projectmanager. Je gaat als parttime projectmanager een team aansturen van promotors om hen te begeleiden, te trainen, te motiveren en te stimuleren.
Fari communicatie webdesign Groningen.
Fari beschikt over een stevig netwerk met de juiste creatieve mensen op het gebied van webontwikkeling, fotografie, film of tekst. Zo ben je niet alleen zeker van creatieve oplossingen, maar ook van een succesvolle uitvoering. Leonard Springerlaan 7. 9727 KB Groningen.

Contacteer ons