Resultaten voor communicatiebureau groningen

 
communicatiebureau groningen
Provincie Groningen: Communicatie en informatie.
Naast de regionale pers, was er met name in de landelijke media tv, kranten en sociale media erg veel aandacht voor de problemen rondom de gaswinning en aardbevingen in Groningen. Dit heeft ertoe geleid dat deze onderwerpen nu hoog op de landelijke politieke agenda staan.
Strategie, concept, creatie Initio.
Fari communicatie webdesign Groningen.
Fari beschikt over een stevig netwerk met de juiste creatieve mensen op het gebied van webontwikkeling, fotografie, film of tekst. Zo ben je niet alleen zeker van creatieve oplossingen, maar ook van een succesvolle uitvoering. Leonard Springerlaan 7. 9727 KB Groningen.
Communicatiebureau Marketingbureau Reclamebureau.
Als communicatiebureau dat is voortgekomen uit een marketingbureau; niet alleen creatief maar ook continu met een marketingbril op. Niet slechts communiceren, maar effectief communiceren. Effectiviteit door creativiteit en kennis van de markt. Verbeter de effectiviteit van uw online aanwezigheid en communicatie. Zonder goed concept geen effectieve communicatiecampagne. Een doordachte strategie is het fundament onder uw communicatiedoelen. Maak van uw organisatie een merk met een verhaal. Dat verkoopt een stuk beter. Mooie dingen trekken de aandacht. Een goed ontwerp dus ook. Communiceren kan in beeld en woord. Beide op hun eigen manier effectief. Open, eerlijk, deskundig, direct, to the point, creatief. Met daarnaast volop suggesties, tips, adviezen voor de vragen die we hadden. Prinsenstraat 18, 9711 CM Groningen.
SolidConcepts Communicatie Coaching SolidConcepts.
Voor iedereen die een mindfulness en/of compassietraining heeft gedaan en hiermee graag in groepsverband wil blijven oefenen. De jaargroep combineert mindfulness, zelfcompassie en ACT en is geïnspireerd op het boek The Happiness Track van Emma Seppälä van CCARE/Stanford University. Praktijkruimte SolidConcepts, Groningen.
La Compagnie La Compagnie.
Voor het tweede opeenvolgende jaar werd onze opdrachtgever Transcom winnaar van de juryprijs van de Nationale klantencontactweek. De hoofdvestiging van TRANSCOM NEDERLAND is gevestigd in Groningen. Bent u geïnspireerd geraakt? Neem contact op. 9723 ZS Groningen. 050 318 6367. Brand Design Consultancy. Marketing en Communicatiebureau.
Welkom Senza Communicatie.
Senza Communicatie is een communicatieadviesbureau in Groningen dat organisaties helpt bij respectvolle, doelgerichte en effectieve communicatie met hun omgeving. Dat doen we door met de nodige afstand en een frisse blik naar een communicatievraagstuk te kijken. Door te luisteren en begrip te creëren.
Communicatie.
Na je bacheloropleiding kun je verder studeren door het volgen van een masteropleiding. Je kunt na je opleiding ervoor kiezen om onze Master International Communication te volgen. Ook kun je prima doorstromen naar de Rijksuniversiteit Groningen of een andere universiteit.
Bruna Bruna online storytelling.
Bruna" Bruna maakt snel en goed functionerende websites, werkt met korte lijnen, denkt mee en is gewend om met een klein team veel voor elkaar te krijgen." marketing manager Eurosonic Noorderslag. 31 06 34225122. Wij zitten in Groningen en in Amsterdam.

Contacteer ons