Meer resultaten voor communicatie

 
communicatie
Hbo-bachelor Communicatie Hogeschool Windesheim Flevoland.
Studie Communicatie in beeld. Meer weten over de opleiding? Bekijk het filmpje, waarin studenten en docenten je meer vertellen over de opleiding. Volgens de Keuzegids Hbo én Elsevier is onze studie Communicatie in Almere de beste opleiding in zijn soort.
Communicatie Hogeschool van Amsterdam.
Over de HvA. Als je Communicatie CO hebt gestudeerd, weet je alles over organisaties en merken. Je bedenkt communicatiestrategieën en leert middelen en media op een innovatieve en creatieve wijze in te zetten. De praktijkgerichte HvA-opleiding Communicatie leidt je op tot een veelzijdig communicatieprofessional.
Geografie: educatie en communicatie Masters Universiteit Utrecht.
Denk je erover om aardrijkskundeleraar te worden, wil je in een andere educatieve setting aan de slag of wil je verder in communicatie of voorlichting? Vind je het leuk om met jongeren te werken en wil je hun echt iets meegeven?
Communicatie de Baak.
Duur: 7 dagen. Authentiek Profileren en Netwerken. Krijg meer inzicht in je kwaliteiten en vergroot jouw zichtbaarheid binnen de organisatie. Duur: 4 dagen. Communicatie met Impact! Leer in korte tijd effectiever te communiceren in een stijl die bij jou past.
Communicatie voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
De totale opleiding heeft een omvang van 240 ECTS credits. 1 ECTS credit staat gelijk aan een studielast van 28 uur. Je kunt je aanmelden bij de bacheloropleiding Communicatie met een have of vwo-diploma alle profielen of mbo niveau 4.
Schooltv: Thema's' mens natuur 9 t/m 12 Communicatie.
Natuur en biologie. De communicatie bij mensen is voor 90 procent lichaamstaal. Zintuigen nemen prikkels waar en via een netwerk van zenuwen verplaatsen boodschappen zich van en naar de hersenen. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt.
Bachelor Communicatie en Informatiewetenschappen Radboud Universiteit.
Dagelijks worstelen nationale én internationale organisaties met communicatieproblemen: hoe verbind je mensen binnen en buiten de organisatie? Als je over de grens kijkt, wat voor verschillen zie je dan in taal en communicatie? Hoe verhouden taal en cultuur zich tot communicatie?
HBO Communicatie Opleiding Voltijd Studeren Windesheim Zwolle Windesheim.
Hbo Communicatie in het kort. Jij bent straks de professional die foutloos schrijft, communicatieplannen maakt, activiteiten organiseert, campagnes uitvoert, adviseert over communicatievraagstukken of adviseert over de inhoud van de website. Maar je leert nog veel meer. Lees meer over de opleiding Communicatie.
Communicatie Hogeschool Leiden.
Het afstuderen bestaat uit het schrijven van een scriptie waarin je een organisatie naar keuze adviseert over de aanpak van een communicatieprobleem. Dan ben je klaar voor een baan in de wereld die communicatie heet. De opleiding Communicatie is erg breed.

Contacteer ons