Resultaten voor communicatie

 
communicatie
Hbo-bachelor Communicatie Hogeschool Windesheim Flevoland.
Studie Communicatie in beeld. Meer weten over de opleiding? Bekijk het filmpje, waarin studenten en docenten je meer vertellen over de opleiding. Volgens de Keuzegids Hbo én Elsevier is onze studie Communicatie in Almere de beste opleiding in zijn soort.
Communiceren.
Bewust en onbewust versturen en ontvangen zij boodschappen en creëren zo gedeelde betekenis Redeker, 1999. Bij communicatie draait het naast de inhoud van de boodschap ook altijd om de relatie tussen de deelnemers. Deelnemers aan communicatie hebben individuele en sociale doelen en de communicatie is geslaagd als deze doelen worden bereikt.
home jei-communicatie.
Karin Tjaberings, eigenaar Tjaberings Centrum. Het starten van mijn onderneming was spannend: Ik zocht daarbij iemand met een persoonlijke aanpak. Hiltje en ik hebben soms moeten zoeken hoe we ideeën en techniek bij elkaar konden brengen en dat is prachtig gelukt.
HBO Communicatie Opleiding Voltijd Studeren Windesheim Zwolle Windesheim.
Hbo Communicatie in het kort. Jij bent straks de professional die foutloos schrijft, communicatieplannen maakt, activiteiten organiseert, campagnes uitvoert, adviseert over communicatievraagstukken of adviseert over de inhoud van de website. Maar je leert nog veel meer. Lees meer over de opleiding Communicatie.
Hogeschool Communicatie Eindhoven Fontys.
Hoe kom je met mensen in gesprek, hoe neem je ze mee? En hoe geef je ze het gevoel dat een nieuw product of een nieuw idee echt iets toevoegt aan hun leven? Leer het bij FHC Eindhoven, in de specialisaties Communicatie Management of Communicatie Creatief.
Opleiding Communicatie Hbo Hogeschool Leiden.
Het afstuderen bestaat uit het schrijven van een scriptie waarin je een organisatie naar keuze adviseert over de aanpak van een communicatieprobleem. Dan ben je klaar voor een baan in de wereld van communicatie. De opleiding Communicatie is erg breed.
Avans Academie Associate Degree.
De Associate degree Communicatie springt in op deze behoefte. De afgestudeerde Ader Communicatie is net even iets scherper van pen, kan ideeën visualiseren tot spraakmakende content, is op de hoogte van de impact van nieuws en trends, kent de online en social wereld als zijn broekzak, is creatief in communicatieadvies en organiseert events met een boodschap.
Communicatie Bachelor voltijd NHL Stenden.
Bij de opleiding Communicatie pas je de theorie direct toe in de praktijk. Je werkt in het tweede jaar aan de volgende themas en projecten.: Je bestudeert hoe de communicatie van een bedrijf georganiseerd is, zowel de interne communicatie met de eigen medewerkers als de communicatie naar buiten, bijvoorbeeld met klanten of de pers.
Communicatie voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
De totale opleiding heeft een omvang van 240 ECTS credits. 1 ECTS credit staat gelijk aan een studielast van 28 uur. Je kunt je aanmelden bij de bacheloropleiding Communicatie met een have of vwo-diploma alle profielen of mbo niveau 4.

Contacteer ons